nieuws

Limburgse corporatie investeert 110 miljoen

bouwbreed

Corporatie Wonen Zuid in Limburg gaat 110 miljoen euro investeren in de bouw, renovatie en sloop van woningen. Het Waarborgfonds Sociale Woningbouw WSW staat borg. Wonen Zuid gaat om te beginnen een inhaalslag maken van projecten die stil kwamen te liggen nadat het WSW begin dit jaar een rem had gezet op investeringen. Dit als […]

Corporatie Wonen Zuid in Limburg gaat 110 miljoen euro investeren in de bouw, renovatie en sloop van woningen. Het Waarborgfonds Sociale Woningbouw WSW staat borg. Wonen Zuid gaat om te beginnen een inhaalslag maken van projecten die stil kwamen te liggen nadat het WSW begin dit jaar een rem had gezet op investeringen. Dit als gevolg van de kabinetsplannen. WSW oordeelt Wonen Zuid nu echter kredietwaardig genoeg om alle geplande projecten tot en met 2015 uit te voeren. Wonen Zuid geeft nu gas bij de uitvoering van het duurzaam transformeren van woningen, zodat de investeringsruimte volledig kan worden benut.

Reageer op dit artikel