nieuws

Kortlopende cao voor corporatiepersoneel

bouwbreed

Aedes en de vakbonden hebben een akkoord bereikt voor de cao van 28.000 werknemers van woningcorporaties (woondiensten). Het gaat om kortlopende collectieve afspraken die lopen van 1 juli dit jaar tot 1 januari 2014. In de nieuwe cao is onder meer vastgelegd dat er een “sectorplan arbeidsmarkt” komt. Ook wordt er een onderzoek gedaan naar […]

Aedes en de vakbonden hebben een akkoord bereikt voor de cao van 28.000 werknemers van woningcorporaties (woondiensten). Het gaat om kortlopende collectieve afspraken die lopen van 1 juli dit jaar tot 1 januari 2014.

In de nieuwe cao is onder meer vastgelegd dat er een “sectorplan arbeidsmarkt” komt. Ook wordt er een onderzoek gedaan naar deeltijdpensioen en deeltijdwerk. Verder krijgen de werknemers in november een eenmalige brutouitkering van 250 euro.

Reageer op dit artikel