nieuws

Gevulde beursvloer

bouwbreed

De negende editie van vastgoedbeurs Provada in de Amsterdamse RAI beleefde een succesvolle eerste dag, met 5850 bezoekers. Dat is ongeveer net zo veel als vorig jaar. Doordat bezoekers steeds langer blijven, is de beursvloer drukker dan vorig jaar. Bezoekers konden kiezen uit tachtig programmaonderdelen op een volledig gevulde beursvloer. Gisteren stond de Provada in […]

De negende editie van vastgoedbeurs Provada in de Amsterdamse RAI beleefde een succesvolle eerste dag, met 5850 bezoekers. Dat is ongeveer net zo veel als vorig jaar. Doordat bezoekers steeds langer blijven, is de beursvloer drukker dan vorig jaar. Bezoekers konden kiezen uit tachtig programmaonderdelen op een volledig gevulde beursvloer. Gisteren stond de Provada in het teken van ‘de creatieve stad’. Vandaag is de laatste dag van de beurs. De middag wordt traditiegetrouw gedomineerd door de nodige netwerkborrels. Foto:Dijkstra

Reageer op dit artikel