nieuws

Daan Stuit voorzitter Construction Forum

bouwbreed

Vice-voorzitter Aannemersfederatie Nederland en voorzitter MKB Infra Daan Stuit is door de Europese Bouwkoepel (EBC) benoemd tot voorzitter van het Construction Forum UEAPME (European Association of Craft, Small- and Medium-sized Enterprises – Europese MKB koepel). Het Construction Forum is de ‘maaksector’ van de Europese mkb-koepelorganisatie UEAPME. UEAPME telt tachtig lidorganisaties, zowel nationaal als Europees, die […]

Vice-voorzitter Aannemersfederatie Nederland en voorzitter MKB Infra Daan Stuit is door de Europese Bouwkoepel (EBC) benoemd tot voorzitter van het Construction Forum UEAPME (European Association of Craft, Small- and Medium-sized Enterprises – Europese MKB koepel).

Het Construction Forum is de ‘maaksector’ van de Europese mkb-koepelorganisatie UEAPME. UEAPME telt tachtig lidorganisaties, zowel nationaal als Europees, die zo’n 12 miljoen ondernemingen met 55 miljoen werknemers vertegenwoordigen. In Construction Forum participeren twaalf organisaties in de sectoren van dakdekkers tot metaalbedrijven en van b&u-aannemers tot schilders. Het Forum vertegenwoordigt circa een miljoen ondernemingen. Stuit is lid van de Board of Directors van de Europese bouwkoepel EBC.

Reageer op dit artikel