nieuws

Combinatie bouwt nieuw kantoor KWR

bouwbreed

Bouwcombinatie Aqua Redivivus gaat de nieuwbouw van het kantoor van KWR Watercycle Research Institute in Nieuwegein realiseren. Met de opdracht is een bedrag van ongeveer 13 miljoen euro gemoeid. De bouwcombinatie, bestaande uit Van Wijnen, Kuijpers, Alkondor en Mourik, start deze maand met de bouwvoorbereidingen. Eind dit jaar gaat de eerste paal de grond in. […]

Bouwcombinatie Aqua Redivivus gaat de nieuwbouw van het kantoor van KWR Watercycle Research Institute in Nieuwegein realiseren. Met de opdracht is een bedrag van ongeveer 13 miljoen euro gemoeid.

De bouwcombinatie, bestaande uit Van Wijnen, Kuijpers, Alkondor en Mourik, start deze maand met de bouwvoorbereidingen. Eind dit jaar gaat de eerste paal de grond in. Een jaar later zal het kantoorgebouw, dat een vloeroppervlak van 6200 vierkante meter krijgt, worden opgeleverd. Het nieuwe pand krijgt een wko-installatie, watervrije urinoirs en zonnepanelen.

Reageer op dit artikel