nieuws

Burgerhout verbetert broekstuk doorvoer

bouwbreed

Burgerhout uit Assen maakt het broekstuk voor zijn dakdoorvoer Skyline 3000 compacter. Zo ontstaat volgens de leverancier ruim 6 centimeter meer inbouwhoogte. Burgerhout zegt daarmee een oplossing te hebben voor de problemen die steeds dikker wordende isolatiepakketten veroorzaken. Eén daarvan is het verdwijnen van broekstukken tegen of in de isolatie. Het nieuwe broekstuk is uit […]

Burgerhout uit Assen maakt het broekstuk voor zijn dakdoorvoer Skyline 3000 compacter. Zo ontstaat volgens de leverancier ruim 6 centimeter meer inbouwhoogte. Burgerhout zegt daarmee een oplossing te hebben voor de problemen die steeds dikker wordende isolatiepakketten veroorzaken. Eén daarvan is het verdwijnen van broekstukken tegen of in de isolatie. Het nieuwe broekstuk is uit één stuk gespoten. De ring aan de bovenzijde is standaard aan het broekstuk gespoten. Op die manier maakt de installateur volgens de leverancier een goede omsluiting om de buitenmantel van de dakdoorvoer. De ring die met het onderste deel wordt meegeleverd is gemaakt van epdm. Het nieuwe broekstuk komt in juli uit.

Reageer op dit artikel