nieuws

Brinkman neemt afscheid in Circustheater

bouwbreed

Brinkman neemt afscheid in Circustheater

Elco Brinkman neemt vanmiddag afscheid in het Circustheater van de mensen waarmee hij jarenlang samenwerkte als voorzitter van Bouwend Nederland.

De voorman die 18 jaar de kar trok van Bouwend Nederland wordt volgende week uitgezwaaid door de medewerkers van Bouwend Nederland. De CDA’er zat deze week voor het laatst een bestuursvergadering voor van de branchevereniging. Brinkman kreeg er een brok van in zijn keel.

Over het afscheidsfeestje van vandaag zei hij gisteren: “Ik sta niet graag in het middelpunt.” Zijn opvolger Maxime Verhagen begint officieel op 1 juli bij Bouwend Nederland. Vanavond zijn de partijgenoten te zien bij het programma Nieuwsuur.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels