nieuws

Branchevereniging Venin verder bij AFNL

bouwbreed Premium

De Vereniging van Erkende Na-Isolatiebedrijven in Nederland (Venin) sluit zich per 1 juli 2013 aan bij Aannemersfederatie Nederland Bouw en Infra (AFNL). Dat heeft de algemene ledenvergadering van de werkgeversorganisatie besloten. De Venin behartigt de belangen van bedrijven die na-isolatiewerkzaamheden uitvoeren en hun leveranciers. De branchevereniging telt 37 leden, die vrijwel allemaal onder de bouw-cao […]

De Vereniging van Erkende Na-Isolatiebedrijven in Nederland (Venin) sluit zich per 1 juli 2013 aan bij Aannemersfederatie Nederland Bouw en Infra (AFNL). Dat heeft de algemene ledenvergadering van de werkgeversorganisatie besloten. De Venin behartigt de belangen van bedrijven die na-isolatiewerkzaamheden uitvoeren en hun leveranciers. De branchevereniging telt 37 leden, die vrijwel allemaal onder de bouw-cao vallen. Met de aansluiting van de Venin breidt het aantal bij de AFNL aangesloten branches uit tot achttien. Eerder deze maand kondigden de Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven (NOA) en AFNL een samenwerking aan. Samen vertegen-

woordigen zij circa 3400 bedrijven in de bouw, afbouw en infra.

Reageer op dit artikel