nieuws

Amsterdamse Zuidas beste kantoorlocatie

bouwbreed

De Amsterdamse Zuidas is de ‘beste’ kantorenlocatie van Nederland. Daarna volgen het Beatrixkwartier in Den Haag en het Zuidoost-Centrum, eveneens in de hoofdstad. Dat blijkt uit de eerste Ranking Kantoorlocaties van Jones Lang LaSalle, een onderzoek onder 238 kantoorlocaties in 57 Nederlandse steden op basis van veertig indicatoren. Uit het onderzoekt blijft volgens Michael Hesp […]

De Amsterdamse Zuidas is de ‘beste’ kantorenlocatie van Nederland. Daarna volgen het Beatrixkwartier in Den Haag en het Zuidoost-Centrum, eveneens in de hoofdstad. Dat blijkt uit de eerste Ranking Kantoorlocaties van Jones Lang LaSalle, een onderzoek onder 238 kantoorlocaties in 57 Nederlandse steden op basis van veertig indicatoren. Uit het onderzoekt blijft volgens Michael Hesp van Jones Lang LaSalle dat de interesse voor grootstedelijke knooppuntlocaties die zowel met intercitytreinen als via snelwegen bereikbaar zijn is toegenomen. “Deze multifunctionele knooppuntlocaties zijn dominant in de top 25 van de ranking.”

De resultaten werden gisteren gepresenteerd op de Provada.

Reageer op dit artikel