nieuws

Akkoord over nieuwe cao-timmerindustrie

bouwbreed Premium

Werkgeversorganisaties en vakbonden in de timmerindustrie hebben een akkoord bereikt over de nieuwe cao. De collectieve afspraken zijn een jaar geldig, van 1 januari 2013 tot 1 januari 2014. “Gezien de matige economische ontwikkelingen in de timmerindustrie ben ik blij dat er weer een cao is”, zegt onderhandelaar Lex Raadgever van CNV Vakmensen. De werknemers […]

Werkgeversorganisaties en vakbonden in de timmerindustrie hebben een akkoord bereikt over de nieuwe cao. De collectieve afspraken zijn een jaar geldig, van 1 januari 2013 tot 1 januari 2014. “Gezien de matige economische ontwikkelingen in de timmerindustrie ben ik blij dat er weer een cao is”, zegt onderhandelaar Lex Raadgever van CNV Vakmensen. De werknemers krijgen per 1 oktober een eenmalige uitkering van bruto 150 euro. Verder is afgesproken dat de sector een sectorplan voor de timmerindustrie gaat maken. “Het geld dat hiervoor beschikbaar komt, willen we inzetten om zoveel mogelijk banen te behouden.”

Reageer op dit artikel