nieuws

AFL in handen van adviesbureau Bremen

bouwbreed Premium

Bremen Bouwadviseurs neemt bouwfysisch en akoestisch adviesbureau AFL uit Heerlen over. Dat heeft de onderneming bekendgemaakt, zonder financiële details te verstrekken. Met de overname breidt Bremen Bouwadviseurs zijn producten- en dienstenpakket verder uit. Het bedrijf, dat ruim dertig werknemers telt, had al expertise in huis op het gebied van bouwkundig en installatietechnisch advies, projectmanagement, kostendeskundigheid, […]

Bremen Bouwadviseurs neemt bouwfysisch en akoestisch adviesbureau AFL uit Heerlen over. Dat heeft de onderneming bekendgemaakt, zonder financiële details te verstrekken. Met de overname breidt Bremen Bouwadviseurs zijn producten- en dienstenpakket verder uit. Het bedrijf, dat ruim dertig werknemers telt, had al expertise in huis op het gebied van bouwkundig en installatietechnisch advies, projectmanagement, kostendeskundigheid, bestekken. Daar wordt nu bouwfysisch en akoestisch advies aan toegevoegd.

“Om opdrachtgevers maximaal te ontzorgen is een brede aanpak van projecten vereist”, zegt Roland de Backer van Bremen Bouwadviseurs. “Ons bureau is dan ook trots op deze verbreding en verdieping van de kennis en kunde.”

Reageer op dit artikel