nieuws

Visie op Rijksvastgoed baan waard

bouwbreed

Visie op Rijksvastgoed baan waard

Hoe valt meer rendement te halen uit Rijksvastgoed? De Rijksgebouwendienst daagt talenten uit om die vraag in 500 woorden te beantwoorden. De winnaar mag zijn voorstel een jaar lang uitwerken bij de Directie Vastgoed van de Rijksgebouwendienst.

De Rijksgebouwendienst, die 2000 gebouwen beheert, richt zich op deelnemers die in hun laatste studiejaar zitten. Iemand met maximaal twee jaar werkervaring en een vastgoedgerelateerde, economische, financiële, bouwkundige, planologische of geografische studieachtergrond mag ook meedoen. Inzendingen moeten voor 20 mei binnen zijn. De drie beste inzendingen worden gepresenteerd tijdens de Provada, de beurs voor vastgoed en bouw die op 4, 5 en 6 juni plaatsvindt in de RAI te Amsterdam. De jury staat onder leiding van Farid Azarkan, directeur Vastgoed van de Rijksgebouwendienst.    

Reageer op dit artikel