nieuws

Verwoert vertrekt bij AM Real Estate

bouwbreed Premium

Martin Verwoert treedt terug als directievoorzitter van AM Real Estate Development/IPMMC. Dat heeft moederconcern BAM gisteren bekendgemaakt. Het vertrek van Verwoert komt twee weken nadat Bart Kuil, directeur AM Real Estate Development, zijn afscheid aankondigde . AM RED heeft het afgelopen jaar twee grote reorganisaties achter de rug, waarbij de organisatie sterk is gekrompen. De […]

Martin Verwoert treedt terug als directievoorzitter van AM Real Estate Development/IPMMC. Dat heeft moederconcern BAM gisteren bekendgemaakt. Het vertrek van Verwoert komt twee weken nadat Bart Kuil, directeur AM Real Estate Development, zijn afscheid aankondigde . AM RED heeft het afgelopen jaar twee grote reorganisaties achter de rug, waarbij de organisatie sterk is gekrompen. De raad van bestuur van BAM heeft besloten uit kostenoverwegingen ook de directie in te krimpen. Verwoert, die al ruim dertig jaar werkzaam is in de projectontwikkeling en vastgoedbranche, bracht in 2007 zijn onderneming IPMMC onder bij project- en gebiedsontwikkelaar AM. Hij wordt opgevolgd door Paul Trip.

Reageer op dit artikel