nieuws

Vasco verbetert radiator Bryce

bouwbreed Premium

Radiatorfabrikant Vasco introduceert de vernieuwde aluminium designradiator Bryce Plus. De fabrikant adviseert deze gesloten radiator voor lagetemperatuurverwarming. Vergeleken met het voorgaande model dat alleen Bryce heette levert de Plus-variant ruim 30 procent meer vermogen. De voorganger is onderscheiden met prijzen voor het ontwerp. Dat is volgens de producent hetzelfde gebleven. De afgiftetechniek is wel aangepast. […]

Radiatorfabrikant Vasco introduceert de vernieuwde aluminium designradiator Bryce Plus. De fabrikant adviseert deze gesloten radiator voor lagetemperatuurverwarming. Vergeleken met het voorgaande model dat alleen Bryce heette levert de Plus-variant ruim 30 procent meer vermogen. De voorganger is onderscheiden met prijzen voor het ontwerp. Dat is volgens de producent hetzelfde gebleven. De afgiftetechniek is wel aangepast. De verbeterde verticale wandradiator is opgebouwd uit verticale aluminium profielen. De producent levert er verwisselbare accessoires bij. Standaard komt de radiator in een witte fijne structuurlak. De Bryce Plus weerstaat drukken tot 10 bar en temperaturen tot 110 graden Celsius.

Reageer op dit artikel