nieuws

Vasco geeft radiator meer vermogen

bouwbreed Premium

Radiatorfabrikant Vasco zegt met zijn Carré Plus een radiator te leveren met een verbeterde warmte-afgifte. Bij deze radiator monteerde de producent aan weerszijden van de buizenrij een extra buis. Afhankelijk van de afmetingen geeft de Carré Plus met deze extra buis 15 tot 30 procent meer warmte af. Door de extra buis blijven de maten […]

Radiatorfabrikant Vasco zegt met zijn Carré Plus een radiator te leveren met een verbeterde warmte-afgifte. Bij deze radiator monteerde de producent aan weerszijden van de buizenrij een extra buis. Afhankelijk van de afmetingen geeft de Carré Plus met deze extra buis 15 tot 30 procent meer warmte af. Door de extra buis blijven de maten van de radiator compact. Vasco noemt de Carré Plus geschikt voor lagetemperatuursystemen. De Plus maakt deel uit van een grotere reeks.

Reageer op dit artikel