nieuws

Uitzender Haldu Groep zet voet op Duitse bodem

bouwbreed

Uitzender Haldu Groep zet voet op Duitse bodem

De Haldu Groep stapt de grens over. De aanbieder van flexibel personeel in bouw en techniek neemt het Duitse Welcam Personal uit Kleve over.

“In Duitsland wordt veel minder gebruik gemaakt van flexibele arbeid dan hier in Nederland. Dat betekent dat er nog volop groei mogelijk is”, licht Haldu-directeur Caspar Jansen de overname toe. “Helemaal als ook de bouwmarkt in Duitsland op termijn open wordt gesteld voor uitzendwerk.”

Het is de tweede overname van Haldu in korte tijd. Eerder dit jaar nam de eigenaar van de bekende uitzendbureaus Duoflex, Halkers en Gromada al Flexaforte over. Door de acquisities groeit de omzet van Haldu van 9 naar zo’n 16 miljoen euro.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels