nieuws

Rijper huisstijl

bouwbreed

In het Noord-Hollandse De Rijp bouwt bouwbedrijf Pronk een nieuw gezondheidscentrum. Het nieuwe centrum wordt opgetrokken in de Rijper huisstijl. Er wordt vooral gewerkt met Hollandse pannen, die vrij strak zijn van stijl. Het geheel is onderhoudsvrij gebouwd door gebruik te maken van veel kunststof buitengevels en kozijnen. Alleen de goten moeten eens in de […]

In het Noord-Hollandse De Rijp bouwt bouwbedrijf Pronk een nieuw gezondheidscentrum. Het nieuwe centrum wordt opgetrokken in de Rijper huisstijl. Er wordt vooral gewerkt met Hollandse pannen, die vrij strak zijn van stijl. Het geheel is onderhoudsvrij gebouwd door gebruik te maken van veel kunststof buitengevels en kozijnen.

Alleen de goten moeten eens in de zoveel tijd worden geschilderd. Nog voor de bouwvak wordt het pand opgeleverd en zullen een apotheek, een fysiotherapie- en een dokterspraktijk er onderdak vinden.

Foto: Martin Mooij

Reageer op dit artikel