nieuws

Principeakkoord cao bij concern Tata Steel

bouwbreed

Tata Steel en vakbonden FNV Bondgenoten, CNV Vakmensen, De Unie en VHP hebben een akkoord bereikt over een nieuwe cao. De looptijd van de nieuwe collectieve arbeidsovereenkomst is van 1 april dit jaar tot 31 maart 2014. Tata Steel verhoogt het salaris voor de staalarbeiders met 1,25 procent per 1 juni en met nog eens […]

Tata Steel en vakbonden FNV Bondgenoten, CNV Vakmensen, De Unie en VHP hebben een akkoord bereikt over een nieuwe cao. De looptijd van de nieuwe collectieve arbeidsovereenkomst is van 1 april dit jaar tot 31 maart 2014. Tata Steel verhoogt het salaris voor de staalarbeiders met 1,25 procent per 1 juni en met nog eens 0,5 procent per 1 januari 2014. Daarnaast krijgen werknemers een eenmalige uitkering van 200 euro in juni. Het Indiase staalconcern heeft in Nederland ongeveer 11.000 mensen in dienst. Het bedrijf meldde eerder deze week dat het 1,2 miljard euro afschrijft op zijn Europese activiteiten.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels