nieuws

Prijsvraag visie op rijksvastgoed

bouwbreed Premium

Hoe valt meer rendement te halen uit rijksvastgoed? De Rijksgebouwendienst daagt talenten uit om die vraag in 500 woorden te beantwoorden. De winnaar mag zijn voorstel een jaar lang uitwerken bij de Directie Vastgoed van de Rijksgebouwendienst. De beheerder van 2000 gebouwen richt zich op deelnemers die in hun laatste studiejaar zitten. Iemand met maximaal […]

Hoe valt meer rendement te halen uit rijksvastgoed? De Rijksgebouwendienst daagt talenten uit om die vraag in 500 woorden te beantwoorden. De winnaar mag zijn voorstel een jaar lang uitwerken bij de Directie Vastgoed van de Rijksgebouwendienst. De beheerder van 2000 gebouwen richt zich op deelnemers die in hun laatste studiejaar zitten. Iemand met maximaal twee jaar werkervaring en een vastgoedgerelateerde, economische, financiële, bouwkundige, planologische of geografische studieachtergrond mag ook meedoen. Inzendingen moeten voor 20 mei binnen zijn. De drie beste inzendigen worden gepresenteerd tijdens de Provada. De jury staat onder leiding van Farid Azarkan, directeur vastgoed van de Rijksgebouwendienst.

Reageer op dit artikel