nieuws

Plugwise biedt app voor opnemen van gebouwen

bouwbreed

Plugwise introduceert zijn Inventory App; een hulpmiddel waarmee onder andere installateurs een gebouw kunnen inventariseren. De applicatie leert op welke manieren het energieverbruik kan verminderen.

Installateurs kunnen de Inventory App op een tablet laden om daarna bijvoorbeeld een bedrijfsgebouw te inventariseren. Zo’n inventarisatie volgt op de interesse van onder andere een beheerder voor de draadloze energiemanagement- en controlesystemen van Plugwise. De app leidt uit de ingevoerde gegevens af hoeveel energiemeters en programmatuur nodig is en hoe lang het duurt voor dat alles is geïnstalleerd. Vervolgens kan een offerte worden gemaakt. Installateurs kunnen met hun tablet foto’s maken van installatiedelen die bijzondere aandacht vergen en bij de inventarisatie doen. De Inventory App is onderdeel van een groter programma waarmee Plugwise zijn producten voor het beheer van gebouwen onder de aandacht brengt. Betrokken Installateurs kunnen daarvoor een training volgen.

Reageer op dit artikel