nieuws

Onderzoek naar duurzaamheid en afbouw

bouwbreed

Onderzoek naar duurzaamheid en afbouw

Duurzaamheid is momenteel een belangrijk vraagstuk in de bouw. Duurzaamheid kent vele verschijningsvormen: terwijl de ene ontwerper zich richt op sociale duurzaamheid richt een ander zijn pijlen op de techniek. De redactie van Cobouw is benieuwd naar uw kijk op duurzaamheid en heeft daarom een korte vragenlijst opgesteld.

De vragen variëren van wat u onder duurzaamheid verstaat tot of u uw opdrachtgever adviseert – ook ongevraagd – over duurzaamheid. In welke fase van het ontwerpproces vindt u advisering over duurzaamheid het meest effectief? In hoeverre kan het samenspel en de integratie van producten en processen leiden tot een verbetering van de kwaliteit of prijs/kwaliteit?

 U kunt hier de enquete invullen. We danken u alvast hartelijk voor uw medewerking!

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels