nieuws

Nieuwe leden bestuur Bouwend Nederland

bouwbreed

Marten Cornel en Fedde Kingma zijn toegetreden tot respectievelijk het dagelijks en algemeen bestuur van Bouwend Nederland. Beiden vertegenwoordigen de sectie Bouw Klein. Cornel, directeur van bouwbedrijf Cornel in Joure, volgt Nico van Til op als penningmeester en bestuurslid. Directeur Fedde Kingma van bouwbedrijf Kingma in Aldtsjerk neemt plaats in het algemeen bestuur als opvolger […]

Marten Cornel en Fedde Kingma zijn toegetreden tot respectievelijk het dagelijks en algemeen bestuur van Bouwend Nederland. Beiden vertegenwoordigen de sectie Bouw Klein. Cornel, directeur van bouwbedrijf Cornel in Joure, volgt Nico van Til op als penningmeester en bestuurslid. Directeur Fedde Kingma van bouwbedrijf Kingma in Aldtsjerk neemt plaats in het algemeen bestuur als opvolger van Siegfried Vizee. Bouwend Nederland kent een algemeen bestuur en een bestuur. Het bestuur bepaalt het beleid en legt verantwoording af aan het algemeen bestuur.

Reageer op dit artikel