nieuws

Magazine Bouwen krijgt digitaal zusje

bouwbreed

Het magazine Bouwen dat vijf keer per jaar in de bus valt bij alle onder de bouwnijverheids-cao vallende werknemers en werkgevers, krijgt een digitaal zusje. Dit gaat eind deze maand van start onder de naam ibouwen. Het wordt uitgegeven door Fundeon, in opdracht van het Loopbaantraject Bouw & Infra. Werken in de bouw staat net […]

Het magazine Bouwen dat vijf keer per jaar in de bus valt bij alle onder de bouwnijverheids-cao vallende werknemers en werkgevers, krijgt een digitaal zusje. Dit gaat eind deze maand van start onder de naam ibouwen. Het wordt uitgegeven door Fundeon, in opdracht van het Loopbaantraject Bouw & Infra. Werken in de bouw staat net als in de papieren variant centraal. De digitale uitgave biedt diverse extra mogelijkheden, zoals het bekijken van filmpjes en stemmen voor de prijs voor beste bouwfoto.

Reageer op dit artikel