nieuws

Legionellabacterie digitaal bestrijden

bouwbreed

De T@pper van Kalsbeek houdt digitaal bij of beheerders van waterleidinginstallaties alle voorgeschreven handelingen hebben uitgevoerd om een legionellabesmetting voor te blijven. De legionellabestrijder uit Tynaarlo biedt daarvoor een abonnement aan op een webapplicatie. De beheerder voert de acties in via een smartphone, tablet of pc over een beveiligde verbinding. Het systeem geeft een overzicht […]

De T@pper van Kalsbeek houdt digitaal bij of beheerders van waterleidinginstallaties alle voorgeschreven handelingen hebben uitgevoerd om een legionellabesmetting voor te blijven. De legionellabestrijder uit Tynaarlo biedt daarvoor een abonnement aan op een webapplicatie. De beheerder voert de acties in via een smartphone, tablet of pc over een beveiligde verbinding. Het systeem geeft een overzicht van alle locaties en alle tappunten waarvoor een beheerder verantwoordelijk is. De T@pper controleert zelf elk jaar of de beheerder aan alle bijzonderheden van de legionellabestrijding heeft voldaan.

Reageer op dit artikel