nieuws

In situ betonbarrier

bouwbreed

In de middenberm van de A28 bij Leusden bouwen medewerkers van BKB Infra een in situ betonbarrier met behulp van een slipformpaver. Vanwege de beperkte ruimte tussen de nieuwe door combinatie De Utrechtse Tulp gebouwde baanvakken is geen ruimte voor het aanbrengen van de traditionele vangrails, maar wel voor de ter plaatse opgebouwde betonnen voertuigkering. […]

In de middenberm van de A28 bij Leusden bouwen medewerkers van BKB Infra een in situ betonbarrier met behulp van een slipformpaver. Vanwege de beperkte ruimte tussen de nieuwe door combinatie De Utrechtse Tulp gebouwde baanvakken is geen ruimte voor het aanbrengen van de traditionele vangrails, maar wel voor de ter plaatse opgebouwde betonnen voertuigkering. De machine wordt ‘gestuurd’ met een stalen geleidedraad langs de aan te leggen betonweg en gevoed met betonspecie die per vrachtwagen wordt aangevoerd. Foto: Ton Borsboom

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels