nieuws

Herontwikkeling centrum Bergen

bouwbreed

De Noord-Hollandse gemeente Bergen zoekt een ontwikkelaar om de herontwikkeling van een deel van het centrum van de plaats ter hand te nemen. Het programma met de titel ‘Mooi Bergen Winkelkern’ bestaat uit woningen, winkels, horeca en een ondergrondse parkeergarage met 220 plaatsen. Hiertoe is de gemeente een Europese aanbesteding gestart. De plannen worden in […]

De Noord-Hollandse gemeente Bergen zoekt een ontwikkelaar om de herontwikkeling van een deel van het centrum van de plaats ter hand te nemen. Het programma met de titel ‘Mooi Bergen Winkelkern’ bestaat uit woningen, winkels, horeca en een ondergrondse parkeergarage met 220 plaatsen. Hiertoe is de gemeente een Europese aanbesteding gestart. De plannen worden in drie fasen uitgevoerd. De eerste begint in 2015. Vijf jaar later moet het laatste onderdeel van het bouwplan zijn opgeleverd. De aanbesteding wordt begeleid door adviesbureau Tenman. De procedure sluit op 29 mei.

Reageer op dit artikel