nieuws

Heijmans verkoopt minder woningen

bouwbreed

Heijmans verkocht in de eerste vier maanden van het jaar zestig woningen. Een “zeer laag” aantal, stelt de bouwer in een handelsbericht. Het bedrijf kon tot april geen transacties met beleggers in de boeken schrijven. In de eerste vier maanden van vorig jaar werden nog 187 woningen verkocht, waarvan zestig aan particulieren. Het orderboek van […]

Heijmans verkocht in de eerste vier maanden van het jaar zestig woningen. Een “zeer laag” aantal, stelt de bouwer in een handelsbericht. Het bedrijf kon tot april geen transacties met beleggers in de boeken schrijven. In de eerste vier maanden van vorig jaar werden nog 187 woningen verkocht, waarvan zestig aan particulieren. Het orderboek van de divisie Vastgoed en Woningbouw neemt nog altijd af, meldt het concern zonder cijfers te noemen.

> Pagina 6: Heijmans: bodem nog niet bereikt

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels