nieuws

Haskoning DHV helpt havenproject Jakarta

bouwbreed

Royal Haskoning DHV wordt hoofdtoezichthouder van een van de grootste havenprojecten ter wereld: de uitbreiding van Tanjung Priok bij Jakarta. In de eerste fase wordt de capaciteit van de haven vergroot tot 4,5 miljoen standaardcontainers. Uiteindelijk doel (te realiseren in 2023) is een overslagcapaciteit van 18 miljoen containers. Het ingenieursbureau houdt in de eerste fase […]

Royal Haskoning DHV wordt hoofdtoezichthouder van een van de grootste havenprojecten ter wereld: de uitbreiding van Tanjung Priok bij Jakarta. In de eerste fase wordt de capaciteit van de haven vergroot tot 4,5 miljoen standaardcontainers. Uiteindelijk doel (te realiseren in 2023) is een overslagcapaciteit van 18 miljoen containers. Het ingenieursbureau houdt in de eerste fase (tot 2014) toezicht op de aanleg van golfbrekers, oeververbindingen en kadeconstructies. Ook in het vizier zijn een toegangsbrug en een containerterrein. Op het hoogtepunt van de werkzaamheden zet Haskoning DHV ruim vijftig mensen in.

Reageer op dit artikel