nieuws

Faillissement winkeliers tegenvaller Wereldhave

bouwbreed

Faillissement winkeliers tegenvaller Wereldhave

Door een toename van de winkelleegstand in Nederland daalde de bezettingsgraad van de totale winkelportefeuille in de landen die Wereldhave als zijn nieuwe kerngebied beschouwd licht tot 97,5 procent. De toename van de leegstand in de Nederlandse winkelcentra verklaart de belegger door faillissementen van diverse huurders.

De neergang in Nederland werd gedeeltelijk opgevangen door een hogere bezettingsgraad in de Finse en Belgische winkelcentra. De bezettingsgraad van de kantoren kernportefeuille bleef gelijk op 95.8 procent, waarbij de bezetting in Parijs stabiel bleef op 99 procent. Inmiddels zijn alle bezittingen in de Verenigde Staten en nagenoeg de gehele Britse portefeuille verkocht.  

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels