nieuws

Faillissement Mulder Obdam uitgesproken

bouwbreed

Mulder Obdam en Mulder Obdam Ontwikkeling zijn woensdag door de rechter failliet verklaard. Alexander Claus van Tanger Advocaten te Alkmaar werd benoemd tot curator. De komende dagen wordt onderzocht wat er met het bedrijf moet gebeuren.

Adjunct-directeur Ton van Langen stelde eerder dat “drie tot vier grotere bouwbedrijven” interesse hebben in (delen van) het bedrijf. Vakbond FNV Bouw vindt dat overwogen moet worden om Mulder Obdam op te splitsen, als dat voor het behoud van arbeidsplaatsen het meest gunstig blijkt.

Het bouwbedrijf telt circa 150 werknemers en boekte het afgelopen jaar een omzet van circa 45 miljoen euro. Volgens Van Langen zit er voor 27 miljoen euro aan projecten in het orderboek.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels