nieuws

Dornbracht maakt waterkraan digitaal

bouwbreed

Dornbracht uit het Duitse Iserlohn ‘digitaliseert’ de waterkranen in de badkamer en de keuken. Een specifieke instelling zorgt ervoor dat het water altijd van de gewenste temperatuur is en altijd in de benodigde hoeveelheid uitstroomt. De digitale besturing is een extra functie: de conventionele regeling blijft gewoon in gebruik. Dornbracht automatiseert de kranen met het […]

Dornbracht uit het Duitse Iserlohn ‘digitaliseert’ de waterkranen in de badkamer en de keuken. Een specifieke instelling zorgt ervoor dat het water altijd van de gewenste temperatuur is en altijd in de benodigde hoeveelheid uitstroomt. De digitale besturing is een extra functie: de conventionele regeling blijft gewoon in gebruik. Dornbracht automatiseert de kranen met het programma Smart Tools. Deze software is een eigen ontwikkeling, net als de bijbehorende hardware. De gebruiker stelt de waarden intuïtief in met twee knoppen. Een displayschakelaar geeft de instellingen weer. Smart Tools is een onderdeel van Dornbrachts programma Smart Water.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels