nieuws

Curatoren J.M. Deurwaarder in gesprek met HSB

bouwbreed

De curatoren het dinsdag failliet verklaarde bouwbedrijf J.M. Deurwaarder zijn in gesprek met HSB uit Volendam over een eventuele overname van het bedrijf uit Warmenhuizen. Onderhandelaar Burg Anker van CNV Vakmensen zegt te hopen dat de overname slaagt “en dat zoveel mogelijk mensen mee kunnen naar HSB.”

Curator Arthur Sweens heeft inmiddels laten weten dat er meer kandidaten zijn die belangstelling hebben in de overname. De curator gaat er in principe vanuit dat het hele bedrijf wordt overgenomen. Anker: “Ik hoop op korte termijn duidelijkheid voor de werknemers. Het moet wel op een fatsoenlijke manier, het kan niet zo zijn dat de werknemers opeens allerlei rechten kwijtraken.” Volgens de vakbondsman is er ook veel onzekerheid bij “alle bedrijven die met Deurwaarder zaken deden”.  

Reageer op dit artikel