nieuws

Bouwbedrijven evalueren ‘best practices’ samenwerking

bouwbreed

Bouwbedrijven evalueren ‘best practices’ samenwerking

Het Platform Constructieve Veiligheid bereidt een actie ‘best practices’ van samenwerking in de bouw voor. Meerdere bedrijven zijn nu al bezig met het gezamenlijk evalueren van deze projectgebonden constructieve veiligheidsfactor.

Dat zegt de voorzitter van het Platform Constructieve Veiligheid, Dik-Gert Mans van Meged Consultancy in Zoetermeer. Het platform is een initiatief van de bouwbranche, ondersteund door SBRCURnet uit Rotterdam. Aanjager van de voorgenomen actie is het onderzoeksrapport ‘Verschilmakers voor constructieve veiligheid’ van Karel Terwel, docent en onderzoeker aan de TU Delft. Dat wordt vandaag openbaar gemaakt, volgens Terwel.  

Reageer op dit artikel