nieuws

Wonen op een eiland

bouwbreed Premium

Aan de rand van het beschermde natuurgebied de Nieuwkoopse Plassen, ontwikkelt de gemeente Nieuwkoop momenteel de prachtige woonlocatie Zuidhoek. Verspreid over verschillende eilanden worden 93 woningen gerealiseerd, onderverdeeld in vrije kavels, twee-onder-één-kapwoningen en drie-onder-één-kapwoningen. Bijzonder is dat alle woningen beschikken over een eigen ligplaats voor een boot. Op dit moment is aannemerbedrijf C. Kamer en […]

Aan de rand van het beschermde natuurgebied de Nieuwkoopse Plassen, ontwikkelt de gemeente Nieuwkoop momenteel de prachtige woonlocatie Zuidhoek. Verspreid over verschillende eilanden worden 93 woningen gerealiseerd, onderverdeeld in vrije kavels, twee-onder-één-kapwoningen en drie-onder-één-kapwoningen. Bijzonder is dat alle woningen beschikken over een eigen ligplaats voor een boot. Op dit moment is aannemerbedrijf C. Kamer en zn. bezig de eilanden aan te leggen. Op de foto bouwt Krijn Verbrugge de beschoeiing van het eerste eiland. Foto: Dijkstra/Fred Steenman

Reageer op dit artikel