nieuws

Stadhuis Almelo 
Breeam Excellent

bouwbreed

Het nieuwe stadhuis in Almelo krijgt het Breeam-Excellent keurmerk. Dat is de een na hoogste waardering voor het bepalen van de duurzaamheid van een gebouw. De bouwcombinatie Koopmans en Van J.P. van Eesteren begint vlak voor de bouwvak met de uitvoering en levert in oktober 2014 op. De bouwcombinatie deed de economisch meest voordelige inschrijving, […]

Het nieuwe stadhuis in Almelo krijgt het Breeam-Excellent keurmerk. Dat is de een na hoogste waardering voor het bepalen van de duurzaamheid van een gebouw. De bouwcombinatie Koopmans en Van J.P. van Eesteren begint vlak voor de bouwvak met de uitvoering en levert in oktober 2014 op.

De bouwcombinatie deed de economisch meest voordelige inschrijving, De investering bedraagt 58 miljoen euro en omvat alle (werktuig)bouwkundige en elektrotechnische werkzaamheden en vijftienjarig onderhoud.

Het gebouw wordt geschikt gemaakt voor het nieuwe werken met 570 flexibele werkplekken.

Reageer op dit artikel