nieuws

PVV’er leidt enquête woningcorporaties

bouwbreed

PVV’er Roland van Vliet is benoemd tot voorzitter van de parlementaire enquêtecommissie Woningcorporaties. PvdA’er Ed Groot is ondervoorzitter. De commissie bestaat verder uit Anne Mulder van de VVD, Farshad Bashir van de SP, CDA’er Peter Oskam en Wassila Hachchi van D66. De commissie onderzoekt de opzet en het functioneren van het stelsel van woningcorporaties. Het […]

PVV’er Roland van Vliet is benoemd tot voorzitter van de parlementaire enquêtecommissie Woningcorporaties. PvdA’er Ed Groot is ondervoorzitter. De commissie bestaat verder uit Anne Mulder van de VVD, Farshad Bashir van de SP, CDA’er Peter Oskam en Wassila Hachchi van D66. De commissie onderzoekt de opzet en het functioneren van het stelsel van woningcorporaties. Het onderzoek behelst een periode van circa twintig jaar, met als beginpunt de verdere verzelfstandiging van de woningcorporaties begin jaren ‘90. Op basis van literatuurstudie, besloten voorgesprekken en openbare verhoren komt de enquêtecommissie naar verwachting in het najaar van 2014 met een slotsom.

Reageer op dit artikel