nieuws

Mulder Obdam op weg naar bankroet

bouwbreed

Mulder Obdam heeft het faillissement aangevraagd. De directie ziet geen mogelijkheid voor het bedrijf om op eigen kracht door te gaan. Het West-Friese bouwbedrijf telt circa 150 werknemers en boekte het afgelopen jaar een omzet van rond de 45 miljoen euro. Momenteel zit er volgens de directie voor zeker 27 miljoen euro aan projecten in […]

Mulder Obdam heeft het faillissement aangevraagd. De directie ziet geen mogelijkheid voor het bedrijf om op eigen kracht door te gaan.

Het West-Friese bouwbedrijf telt circa 150 werknemers en boekte het afgelopen jaar een omzet van rond de 45 miljoen euro. Momenteel zit er volgens de directie voor zeker 27 miljoen euro aan projecten in de orderportefeuille.

> Pagina 6: Failliet Mulder Obdam nog niet verloren

Reageer op dit artikel