nieuws

Mulder Obdam-directeur Cor van Vliet op non-actief

bouwbreed Premium

Mulder Obdam-directeur Cor van Vliet op non-actief

Algemeen directeur Cor van Vliet van Mulder Obdam is op non-actief gesteld.

De afgelopen weken zou een “vertrouwensbreuk” ontstaan zijn tussen de dagelijke leiding van het Westfriese bouwbedrijf en eigenaar Jan Mulder. Sinds afgelopen donderdag is technisch directeur Ton van Langen verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van het bedrijf. Waarom de directeur op een zijspoor gezet werd, is niet bekendgemaakt. Woordvoerder Hanneke Tinor-Centi van Mulder Obdam zegt dat er een “vertrouwensbreuk” is ontstaan tussen de aandeelhouder en de directeur. Verder wil zij niet op de zaak ingaan.

Van Vliet baarde eind vorige maand opzien door tegenover verschillende media te verklaren dat Mulder Obdam “op een faillissement afstevent”. Volgens de directeur werden de rekeningen van het bedrijf “zonder opgaaf van reden” geblokkeerd door huisbankier ING. Hierdoor ontstond een acuut liquiditeitsprobleem.

Reageer op dit artikel