nieuws

Koper bepaalt bouw bij lifetime wonen

bouwbreed Premium

De Limburgse gedeputeerde Noël Lebens heeft de eerste steen gelegd voor de bouw van vier zogenoemde lifetime woningen. Bouwbedrijf Meulen uit Weert bouwt ‘meegroeiwoningen’ voor starters tot en met senioren. Het project biedt ruimte om individuele woonwensen te realiseren. Volgens projectontwikkelaar Gio de Monte van Meulen Projectontwikkeling is lifetime wonen het op maat gesneden antwoord […]

De Limburgse gedeputeerde Noël Lebens heeft de eerste steen gelegd voor de bouw van vier zogenoemde lifetime woningen.

Bouwbedrijf Meulen uit Weert bouwt ‘meegroeiwoningen’ voor starters tot en met senioren. Het project biedt ruimte om individuele woonwensen te realiseren. Volgens projectontwikkelaar Gio de Monte van Meulen Projectontwikkeling is lifetime wonen het op maat gesneden antwoord op vragen uit de markt. De basis van Lifetime wonen zijn kavels van 9,15 bij 23 meter, waarop duurzame woningen worden gebouwd die ten allen tijde, in elke levensfase, uitbreidbaar zijn naar behoefte.

Reageer op dit artikel