nieuws

In omvang tot nog toe de allergrootste

bouwbreed

De dertigste editie van Bauma in München is in omvang de grootste tot nog toe. Het tentoonstellingsoppervlakte bereikt het record van 570.000 vierkante meter, waarvan een groot deel in de open lucht. Om aan de overweldigende vraag naar standruimte te voldoen zijn twee oplossingen gekozen. Enerzijds moeten veel standhouders met een kleinere dan gevraagde stand […]

De dertigste editie van Bauma in München is in omvang de grootste tot nog toe. Het tentoonstellingsoppervlakte bereikt het record van 570.000 vierkante meter, waarvan een groot deel in de open lucht. Om aan de overweldigende vraag naar standruimte te voldoen zijn twee oplossingen gekozen. Enerzijds moeten veel standhouders met een kleinere dan gevraagde stand genoegen nemen. Anderzijds is een parkeerterrein aan de Noord-Oostzijde van het beurscomplex ingeruimd voor enkele tientallen stands. En zelfs dan is er nog een wachtlijst. Volgens Georg Moller, projectleider van de Bauma, heeft de beurs nu z’n maximale omvang bereikt en is uitbreiding verder niet meer mogelijk.

Alle disciplines zijn vertegenwoordigd in München: grondverzet, mijnbouw, sloop, recycling en overslag, maar ook wegenbouw, tunnelbouw, bekabeling, funderingswerken, hijswerken, heien, betonbouw, transport en offshore.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels