nieuws

Fraikin houdt inzet van vrachtwagen bij

bouwbreed

De Franse verhuurder van transportmaterieel Fraikin helpt Europawijd fleetmanagers. De webapplicatie Fraikin Vision houdt onder meer bij waar een voertuig is, of de chauffeur niet te lang achter het stuur zit en of de lading op tjd wordt bezorgd. Fraikin biedt drie versies aan van Vision. Track is de basisvariant die per seconde de details […]

De Franse verhuurder van transportmaterieel Fraikin helpt Europawijd fleetmanagers. De webapplicatie Fraikin Vision houdt onder meer bij waar een voertuig is, of de chauffeur niet te lang achter het stuur zit en of de lading op tjd wordt bezorgd. Fraikin biedt drie versies aan van Vision. Track is de basisvariant die per seconde de details vastlegt van de rit tussen A en B. Versie Eco registreert ook het brandstofverbruik en het effect van een rit op het milieu. De bestuurder kan uit de rapportage aflezen hoe milieubewust hij rijdt terwijl de opdrachtgever met de cijfers een trend voor de lange termijn kan samenstellen. Vision+ heeft extra functies die de meetwaarden analyseert en doorrekent. Fleetmanagers kunnen de gegevens doorlopend volgen. Met de opgeslagen kaarten kan het systeem specifieke routes uitzetten aan de hand van onder meer brandstofkosten en het effect op het milieu. Fraikin Vision herinnert fleetmagnagers er ook tijdig aan als een voertuig aan onderhoud toe is.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels