nieuws

Dakopbouwen in Den Haag

bouwbreed Premium

De aannemers die de dakopbouwen plaatsen die Architectenbureau Dakopbouwendenhaag ontwerpt, maken die meestal uit voorgefabriceerde delen. Zo niet aannemer Dennis Blok die in het Haagse Bezuidenhout een dakopbouw realiseert, vertelt Bas van den Broeck van Dakopbouwdenhaag. Blok doet volgens hem liever alles op locatie. Over werk zegt de architect niet te mogen klagen. “De vraag […]

De aannemers die de dakopbouwen plaatsen die Architectenbureau Dakopbouwendenhaag ontwerpt, maken die meestal uit voorgefabriceerde delen. Zo niet aannemer Dennis Blok die in het Haagse Bezuidenhout een dakopbouw realiseert, vertelt Bas van den Broeck van Dakopbouwdenhaag. Blok doet volgens hem liever alles op locatie. Over werk zegt de architect niet te mogen klagen. “De vraag naar dakopbouwen is in Den Haag zo groot dat Studio Schaeffer Architecten er speciaal Architectenbureau Dakopbouwendenhaag voor heeft opgericht.” Nagenoeg elke opbouw is specifiek ontworpen voor de woning. Foto: Peter van Mulken

Reageer op dit artikel