nieuws

CO2-prestatieladder al 300 keer uitgereikt

bouwbreed

VORM Holding heeft afgelopen week als 300ste bedrijf een CO 2 -bewust certificaat ontvangen voor het behalen van niveau 3 op de CO 2 -Prestatieladder. Met de vijf treden van de ladder kan een bedrijf zich onderscheiden op het gebied van duurzaam en milieubewust werken. Met het bereiken van trede 3 behoort een bedrijf al […]

VORM Holding heeft afgelopen week als 300ste bedrijf een CO 2 -bewust certificaat ontvangen voor het behalen van niveau 3 op de CO 2 -Prestatieladder. Met de vijf treden van de ladder kan een bedrijf zich onderscheiden op het gebied van duurzaam en milieubewust werken. Met het bereiken van trede 3 behoort een bedrijf al tot de koplopers, volgens de stichting Klimaatvriendelijk Aanbesteden en Kiwa, beheerders van de ladder.

Steeds meer opdrachtgevers belonen het gebruik van de CO 2 -ladder tijdens aanbestedingsprocedures. ProRail geeft een fictieve korting bij gunning, maar ook Rijkswaterstaat en de gemeente Rotterdam gebruiken de ladder regelmatig bij de selectie van marktpartijen.

Reageer op dit artikel