nieuws

Boskalis en SAAM gaan samenwerken

bouwbreed Premium

Boskalis-dochter Smit heeft een overeenkomst getekend met het Zuid-Amerikaanse SAAM (Sudamericana Agencias Aereas y Maritimas) voor de oprichting van twee samenwerkingsverbanden. De joint ventures, waarin Smit en SAAM hun havensleepactiviteiten gezamenlijk voortzetten, zullen opereren op de markt voor sleepdiensten op het Amerikaanse continent. Het eerste samenwerkingsverband, waarin Smit een belang van 51 procent krijgt, wordt […]

Boskalis-dochter Smit heeft een overeenkomst getekend met het Zuid-Amerikaanse SAAM (Sudamericana Agencias Aereas y Maritimas) voor de oprichting van twee samenwerkingsverbanden. De joint ventures, waarin Smit en SAAM hun havensleepactiviteiten gezamenlijk voortzetten, zullen opereren op de markt voor sleepdiensten op het Amerikaanse continent. Het eerste samenwerkingsverband, waarin Smit een belang van 51 procent krijgt, wordt actief in Brazilië. De combinatie krijgt de beschikking over 41 sleepboten. De tweede joint venture met 55 boten gaat werken in Panama, Canada en Mexico.

Reageer op dit artikel