nieuws

Weer winter

bouwbreed Premium

De bouw van het Arcus College in Heerlen is gisteren grotendeels stilgelegd vawege de aanhoudende sneeuwval. “Toen ik ‘s morgens wakker werd, lag er 5 centimeter, maar het bleef tot in de middag sneeuwen, tot er 10 tot 15 centimeter lag”, aldus werkvoorbereider Daan Thommassen van Laudy Bouw en Ontwikkeling. “Uiteraard moesten we het werk […]

De bouw van het Arcus College in Heerlen is gisteren grotendeels stilgelegd vawege de aanhoudende sneeuwval. “Toen ik ‘s morgens wakker werd, lag er 5 centimeter, maar het bleef tot in de middag sneeuwen, tot er 10 tot 15 centimeter lag”, aldus werkvoorbereider Daan Thommassen van Laudy Bouw en Ontwikkeling. “Uiteraard moesten we het werk toen neerleggen.” Laudy verwacht over zes weken te beginnen aan de ruwe afbouw. Eind dit jaar moet de ruwbouw er staan. Foto: Marcel van Hoorn

Reageer op dit artikel