nieuws

Van Pol Beheer snijdt in organisatie

bouwbreed

Van Pol Beheer snijdt in organisatie

Het Roermondse vastgoedbedrijf Van Pol Beheer snijdt fors in eigen personeel en organisatie.

Het bedrijf ziet zich naar eigen zeggen daartoe genoodzaakt door publicaties over Van Pol. Zoals bekend verdenkt justitie eigenaar Piet van Pol van het omkopen van de Roermondse VVD-politicus Jos van Rey. Die trok als wethouder jarenlang op met zijn vriend Van Pol, die in Roermond veel grote projecten mocht doen. Justitie verdenkt de voormalige wethouder en VVD-senator Van Rey van corruptie.

In januari viel de recherche binnen in de woning van Van Pol bij Roermond en nam daar administratie in beslag. Dat gebeurde ook in diens kantoor in Roermond. De Franse politie nam administratie in beslag in zijn vakantievilla in Saint Tropez. Van Pol ziet zich door dit alles gedwongen tot een reorganisatie, waarbij het personeelsbestand tot een minimum wordt ingekrompen.

Reageer op dit artikel