nieuws

Van de wal in de sloot

bouwbreed Premium

De truckmixer komt waarschijnlijk op de schroothoop terecht, denkt Cementbouw. De 56-jarige bestuurder raakte door nog onbekende oorzaak gisteren rond half tien van de weg bij de oprit naar de A27 in Oosterhout. Zijn benen raakten bekneld. Het kostte volgens de politie ruim twee uur om hem te bevrijden. De cabine werd daarvoor open geknipt. […]

De truckmixer komt waarschijnlijk op de schroothoop terecht, denkt Cementbouw. De 56-jarige bestuurder raakte door nog onbekende oorzaak gisteren rond half tien van de weg bij de oprit naar de A27 in Oosterhout. Zijn benen raakten bekneld. Het kostte volgens de politie ruim twee uur om hem te bevrijden. De cabine werd daarvoor open geknipt. Naar het zich laat aanzien heeft de bestuurder er niets aan overgehouden. Cementbouw uit Cruquius is het moederbedrijf van Jac Caron uit Den Hout, de eigenaar van het materieel. De truckmixer was geladen met 6 kubieke meter beton. Foto: Erald van der Aa

Reageer op dit artikel