nieuws

Tegels lichten

bouwbreed

In opdracht van de gemeente Zoetermeer voert L.P. Borsboom Onderhoud reparatiewerkzaamheden uit aan de Nelson Mandelabrug. Een medewerker van het bedrijf is bezig met het verwijderen van losse vloertegels; de tegels in dit deel van de brug zijn kapot en worden vervangen. De werkzaamheden behoren tot het normale onderhoud. De Nelson Mandelabrug is een overkapte […]

In opdracht van de gemeente Zoetermeer voert L.P. Borsboom Onderhoud reparatiewerkzaamheden uit aan de Nelson Mandelabrug. Een medewerker van het bedrijf is bezig met het verwijderen van losse vloertegels; de tegels in dit deel van de brug zijn kapot en worden vervangen. De werkzaamheden behoren tot het normale onderhoud. De Nelson Mandelabrug is een overkapte fiets- en voetgangersbrug van 180 meter lang over van de A12 bij Zoetermeer. De kleuren van de overkapping verwijzen naar de gemeente. Behalve de reparatiewerkzaamheden heeft het Zoetermeerse onderhoudsbedrijf ook de zuid- en noordkant van de brug gereinigd met behulp van een hogedrukreiniger. Foto: Peter van Mulken

Reageer op dit artikel