nieuws

Systeem geeft aanwezigheid, werk en materialen aan

bouwbreed Premium

Op de kleine beurs Build-IT tijdens de vakdagen van Batibouw liet One Two uit het Belgische Maarsleden een systeem zien voor het registreren van aanwezigheid, werkzaamheden, materialen en materieel.

Voor de aanwezigheid krijgen alle werknemers een badge die ze voor een ‘stempelklok’ moeten houden. De gegevens worden overgezet op een usb-stick. Daarop staat ook een programma voor het verwerken en afdrukken van de data. One Two benadrukt dat noch op de stempelklok, noch op de computer gegevens achterblijven. Het registreren van werk gaat met een zakscanner en een werkbon met barcodes. De werknemer hoeft slechts de barcodes te scannen. Op kantoor worden de scanners uitgelezen en de data verwerkt. One Two werkt nog aan het registreren en volgen van materieel en materialen. Het bedrijf heeft reeds systemen geleverd aan een uitzendbureau in Breda en een metaalbewerkend bedrijf in Geldermalsen. Volgens een woordvoerder van One Two wordt nog heel veel met pen en papier geregistreerd. Hij verwacht een grote markt voor eenvoudige automatiseringsproducten.

Reageer op dit artikel