nieuws

Staalskelet in Papendorp

bouwbreed

Utrecht – Medewerkers van Pleijsier Bouw zijn bezig met het plaatsen van de staalconstructie van het nieuwe hoofdkantoor van RAM Mobile Data op bedrijventerrein Papendorp in Utrecht. Volgens projectcoördinator Remco Muller van Pleijsier Bouw uit Nijkerk wordt volgende week het hoogste punt bereikt. “Dan kunnen we beginnen met het aanbrengen van de vliesgevels en aluminium […]

Utrecht – Medewerkers van Pleijsier Bouw zijn bezig met het plaatsen van de staalconstructie van het nieuwe hoofdkantoor van RAM Mobile Data op bedrijventerrein Papendorp in Utrecht. Volgens projectcoördinator Remco Muller van Pleijsier Bouw uit Nijkerk wordt volgende week het hoogste punt bereikt. “Dan kunnen we beginnen met het aanbrengen van de vliesgevels en aluminium cassettebeplating.’’

RAM Mobile Data houdt zich onder meer bezig met draadloze en mobiele datacommunicatie voor de zakelijke markt. De ontwikkeling – aan de Ptolemaeuslaan en aan het water – bestaat naast een hoofdkantoor uit een datacenter. In totaal gaat het om een vloeroppervlakte van circa 3300 vierkante meter. Pleijsier bouwt in opdracht van ontwikkelaar Borghese Real Estate, Oeverzaaijer Architecten uit Amsterdam heeft het pand ontworpen. ICTroom is verantwoordelijk voor de technische invulling van het datacenter. RAM Mobile Data heeft een huurovereenkomst voor vijftien jaar getekend. Ook komt er een parkeergarage (61 plekken) met grasdak. De oplevering heeft naar verwachting eind oktober plaats, aldus Muller.

Foto: Ton Borsboom

Tekst: Jeroen Kreule

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels